پیک خبری ملارد

رسانه مستقل و آزاد شهرستان ملارد

پیک خبری ملارد

رسانه مستقل و آزاد شهرستان ملارد

#پیک_آشپزی

يكشنبه, ۱۷ شهریور ۱۳۹۸، ۱۲:۳۱ ب.ظ

#سالاد_سزار_رستورانی

💥دستور اصلیه سالاد سزار ترکیبی از کاهو، سینه مرغ و نون تست پنیر پارمسان هست، میتونید گوجه گیلاسی یا زیتون هم داخلش بریزید. من که نمیریزم
سس سالاد سزار چند مدل هست که من خودم این مدلشو از همه بیشتر دوست دارم. اکثر رستوران های خوب هم همین سس رو میزنن به سالادشون.
برای سس:
آب لیمو تازه : ۲ عدد
سرکه بالزامیک : ۱ قاشق غذا خوری
سیر : ۲ یا ۳ حبه
تخم مرغ آب پز : ۱ عدد سالم + ۱ عدد زرده
پنیر پارمسان: ۳ قاشق غذا خوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذا خوری
مایونز : ۳ قاشق غذا خوری
قند (یا شکر) : ۲ حبه
برای نون تست مثل فیلم نون باگت رو برش بدید، بهش سس سزار، شوید و کنجد بزنید و ۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ گریل کنید.
مرغ سالاد رو هم مثل فیلم خوب بکوبید که نازک بشه، اگه از استیک کوب من ندارید از گوشت کوب استفاده کنید. یادتون باشه حتماً بزارید تو فریزر تا خودشو بگیره و باز نشه. به جای ترتیلا از آرد سوخاری هم میتونید استفاده کنید. راستی اگه بخواید میتونید مرغ رو کبابی کنید. اون هم خیلی خوشمزه هست
┄┅═══✼✼✼═══┅┄
🅿️ #پیک_خبری_ملارد
🔮 @peikemalard
[ویدئو ۰:۵۹]

مشاهده مطلب در کانال

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۰۶/۱۷
فرهاد اسلامی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی