#پیک_آشپزی
#پاناکوتا
💥برای تهیه پاناکوتا , یک و نیم پیمانه شیر رو با 5 قاشق غذاخوری شکر و یک پیمانه خامه و 2 یا 3 قاشق پودر کاکائو یا نسکافه یا قهوه مخلوط کنید و بذارید روی گاز تا شکر حل بشه و مخلوط داغ بشه ولی نجوشه , بعد از روی حرارت بر دارید و صبر کنید تا از داغی بیافته.
3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با نصف پیمانه شیر بذارید روی بخار آب تا ژلاتین رو به روش بن ماری حل بشه , وقتی مخلوط شیر و خامه از داغی افتاد و ژلاتین حل شده حرارتش رو از دست داد , ژلاتین رو با کمی وانیل به مخلوط خامه اضافه کنید
پاناکوتا رو تو ظرف مورد نظرتون بریزید و برای حداقل 3 ساعتش بذاریدش تو یخچال تا کاملا خودش رو بگیره . بعد لبه های پاناکوتا رو به کمک چاقو از ظرف جدا کنید و با فشار انگشت به لبه ها پاناکوتا رو از قالب جدا و تو ظرف سرو برگردونید
┄┅═══✼✼✼═══┅┄
🅿️ #پیک_خبری_ملارد
🔮 @peikemalard
[عکس 999×1279]
کاش همراه با دستور ها عکس هم قرار بدید...
دستتون درد نکنه :)
اگه مایل بودید تبادل لینک کنیم اطلاع بدید!
خوشحال میشیم به ما هم سر بزنید:
مشاهده مطلب کوچکترین انگشتر جهان در ایران
مشاهده شرایط فروش اقساطی طلا و جواهر