پیک خبری ملارد

رسانه مستقل و آزاد شهرستان ملارد

پیک خبری ملارد

رسانه مستقل و آزاد شهرستان ملارد

#پیک_آشپزی

يكشنبه, ۵ آبان ۱۳۹۸، ۱۲:۳۱ ب.ظ

#پاناکوتا

💥برای تهیه پاناکوتا , یک و نیم پیمانه شیر رو با 5 قاشق غذاخوری شکر و یک پیمانه خامه و 2 یا 3 قاشق پودر کاکائو یا نسکافه یا قهوه مخلوط کنید و بذارید روی گاز تا شکر حل بشه و مخلوط داغ بشه ولی نجوشه , بعد از روی حرارت بر دارید و صبر کنید تا از داغی بیافته.
3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با نصف پیمانه شیر بذارید روی بخار آب تا ژلاتین رو به روش بن ماری حل بشه , وقتی مخلوط شیر و خامه از داغی افتاد و ژلاتین حل شده حرارتش رو از دست داد , ژلاتین رو با کمی وانیل به مخلوط خامه اضافه کنید
پاناکوتا رو تو ظرف مورد نظرتون بریزید و برای حداقل 3 ساعتش بذاریدش تو یخچال تا کاملا خودش رو بگیره . بعد لبه های پاناکوتا رو به کمک چاقو از ظرف جدا کنید و با فشار انگشت به لبه ها پاناکوتا رو از قالب جدا و تو ظرف سرو برگردونید
┄┅═══✼✼✼═══┅┄
🅿️ #پیک_خبری_ملارد
🔮 @peikemalard
[عکس 999×1279]

مشاهده مطلب در کانال

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۰۸/۰۵
فرهاد اسلامی

نظرات  (۱)

۰۵ آبان ۹۸ ، ۱۳:۱۳ ehsangold ehsangold

کاش همراه با دستور ها عکس هم قرار بدید...

دستتون درد نکنه :)

اگه مایل بودید تبادل لینک کنیم اطلاع بدید!

خوشحال میشیم به ما هم سر بزنید:

مشاهده مطلب کوچکترین انگشتر جهان در ایران

مشاهده شرایط فروش اقساطی طلا و جواهر 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی